We are pregnantheartheart

Langs deze weg willen we jullie laten delen in de geweldige zegen die de Here ons heeft gegeven. Het duurt nog even, voordat we ons kindje mogen verwelkomen, maar we willen stilstaan bij de geweldige wonderen van Papa God.

Prijs de Heer, want Hij is goed, zijn liefde duurt voor eeuwig. Prijs de allerhoogste Heer, zijn liefde duurt voor eeuwig. Alleen Hij doet geweldige wonderen, zijn liefde duurt voor eeuwig. (Psalm 136:1-4)

Papa God maakt alles mooi, op Zijn moment. Daarvan kunnen we zeker getuigen. De manier hoe Hij ons bij elkaar heeft gebracht is wonderbaarlijk. Het was altijd Nataly's hartverlangen om nog een kindje te hebben. Nadat we in het huwelijksbootje zijn gestapt, was dat verlangen alleen maar groter geworden. Hoewel een kindje voor Iwan niet in de planning stond, besloten we op Papa God te vertrouwen... en jahoor, Nataly kreeg geweldig nieuws. Ze is zwangerheart

We voelen ons gezegend en we hebben dit kindje al verwelkomd in onze heartheart. We zijn dolblij en kunnen niet wachten om dit kindje samen met Papa God, mama's lieverdje Bradley, maar ook met jullie op te voeden in de wegen des Here en hem of haar (Nataly hoopt op een prinsesjewink) te overspoelen met liefde.

 

 

Meer over ???...